Betaal- en retourinformatie

Betalen

Op onze website kunt u op verschillende manieren betalen. U kunt er voor kiezen om een directe bankoverschrijving te doen. Gebruik hiervoor de onderstaande gegevens en gebruik uw bestelnummer als betalingsreferentie:

NAAM: VGB Bait Factory
IBAN: NL31RABO0151321825
BIC: RABONL2U

Daarnaast kunt u gebruik maken van veilige betaalmethodes als Ideal, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay en EPS.

Retourneren

Indien u onverhoopt niet tevreden bent met het artikel, kunt u ten allen tijde deze binnen een termijn van 14 dagen aan ons retourneren. U kunt het betreffende artikel terugsturen via post NL of DPD.

Voor het retourneren via de post hebben wij een retourformulier opgesteld. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier in te vullen en deze samen met het artikel welke u retour wenst te sturen in de originele verpakking te versturen naar:

VGB  Bait Factory
Bergeend 21, 2681 VK Monster

Wij verzoeken u vriendelijk om de originele factuur bij het pakket te voegen. De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening, evenals het risico tijdens het retourtransport. Wij accepteren retouren alleen indien:

1.) Het product ongebruikt is;
2.) Het product zich in de originele verpakking bevindt, en/of
3.) Het product compleet, in goede staat en werkend retour komt.

U ontvangt van ons een bevestiging dat wij het product van u retour hebben ontvangen. Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag aan u terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betalingswijze als waarmee u uw bestelling heeft betaald. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. We kunnen een terugbetaling achterhouden totdat we het artikel retour hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat de artikelen zijn geretourneerd.